Goran Visnjic Oldal

OLDAL INFÓ

indulás: 2006. 04.16.
szerkesztő: Enci
e-mail: zone3120@gmail.com
felbontás: 1024x768
böngésző: Mozilla Firefox


LEGÚJABB FILMJEI

K-11 (2012)

hivatalos oldal
IMDb oldal
rajongói oldal

Dark Hearts (2012)

IMDb oldal

The Girl with the Dragon Tattoo (2011)

hivatalos oldal
IMDb oldal

trailer

Pan Am (2011)
1. évad 5-6-7. rész


hivatalos oldal
IMDb oldal

Leverage
3. évad 15-16. rész (2010)

hivatalos oldal
IMDb oldal

Beginners (2010)

hivatalos oldal
MDb oldal
trailer

The Deep (2010)

tartalom
hivatalos oldal
IMDb oldal
promo képek


The Courageous Heart of Irena Sendler (2009)

tartalom

hivatalos oldal
IMDb oldal
trailer/behind the scenes
promo képek

Helen (2009)

tartalom
hivatalos oldal (német)
IMDb oldal
trailer 1
trailer 2
promo képek


TÁRSOLDAL   

ANGOL NYELVŰ FANSITE

 

GORAN A TV-BEN


AJÁNLÓ

 


Believe.hu TopFanSites

 
LÁTOGATOTTSÁG
Indulás: 2006-04-16
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

 

 

 


Üdv az első magyar Goran Višnjić rajongói oldalon! Goran egy horvát színész, a Vészhelyzet Kovac doktoraként vált világszerte ismertté, de számos angol és horvát nyelvű mozi- illetve tv filmben is szerepelt. Azért hoztam létre az oldalt, hogy mégtöbben megismerjék, és hogy legyen egy hely a neten ahol minden fontos dolog össze van gyűjtve róla magyarul. Köszönet illeti a külföldi oldalakat, különösen a Bleu Profond2-t! A galériában található háttérképeket és ikonokat NEM én készítettem, köszönet értük a kreatív rajongóknak! Az oldal fejléce egy brazil lány, Desiree munkája. Az interjú és cikkfordításokat én csináltam. Mozilla Firefox böngészővel nézd az oldalt, mert abban lett szerkesztve. Explorerben elcsúszhat. Jó böngészést! Enci

 
 
 
 
 

The Deep tartalom

1/5: A legtávolabbi hely felé
augusztus 3. kedd 21:00-22:00, a BBC1-en és a BBC HD-n

James Nesbitt, Minnie Driver és Goran Visnjic főszereplésében látható egy új nyári minisorozat, a The Deep, mely több ezer láb mélyen, a Jeges-tenger alatt játszódik. Simon Donald drámája az Orpheus nevű óceánkutató tengeralattjáró legénységének sorsát követi nyomon amint jelentős de eddig még ismeretlen élő szervezetek után kutatnak a tenger legmélyén. Azt remélik, sikerül olyan anyagra bukkanniuk mely a jövő bio-üzemanyagaként szolgálhat majd, megoldva ezzel az energiaválságot. De még mielőtt teljesen feltérképezhetnék az ökoszisztémát, katasztrófák egész sora sújtja az Orpheust, mely aligha meglepő, tekintve a mélytengeri környezetet: egyre nehezedő nyomás, tűzforró magmagázok, fagypont alatti hőmérséklet, és teljes sötétség. Ez a Föld legmélyebb, legmesszebb eső, legmagányosabb pontja. A Lomonosov-hátság, - egy hatalmas földsáv az óceáni kőzetlemezen – máig vitás terület. Egy lélek sem jár erre. Hamarosan azonban világossá válik, hogy nem csupán az anyatermészet az, ami veszélyt jelent rájuk, hanem valaki más is van itt rajtuk kívül. A legutóbbi team amelyik itt járt –  melynek Clem felesége is tagja volt  – mindeddig tisztázatlan körülmények között halt meg, így az Orpheus legénységét mégjobban aggasztja az a tény, hogy egy mentési felügyelő az utolsó pillanatban váratlanul csatlakozik az expedícióhoz. Vajon mit tud az eltűnt team-ről és kinek dolgozik?
Clem Donnelly szerepében James Nesbitt, Frances Kelly szerepében Minnie Driver, Samson Ungliss szerepében pedig Goran Visnjic látható.

2/5: A szörnyeteg gyomrában
augusztus 10. kedd 21:00-22:00, a BBC1-en és a BBC HD-n

Az Orpheus fedélzetén lévő tudóscsoport komoly veszélybe kerül, miközben új élő szervezetek után kutatnak. A legénység egyik tagja életét vesztette, a többiek pedig egy titokzatos, sötét erő szorításában találják magukat. Bajban vannak, az óceán mélyén ragadtak és egyre csak fogy a levegőjük. Túlélésük egyetlen lehetséges eszköze egy egyszemélyes merülőhajó. De még ha sikerül is megmenekülniük, vajon mi várja őket azután?

3/5: A mélység szellemei
augusztus 17. kedd 21:00-22:00, a BBC1-en és a BBC HD-n

Clem eltökélten próbál rájönni, hogy a felesége merülőhajója hogy került a Volos nevű orosz tengeralattjáró fedélzetére. Az Orpheus legénysége megkísérli jobb belátásra téríteni az oroszokat, de amikor kiderül, hogy az atomreaktor élesítve van, a konfliktusok ismét kiéleződnek. Egyetlen módon lehet megakadályozni, hogy a reaktor túlmelegedjen és felrobbanjon – ha valaki bemegy és kézzel elfordítja az egyik irányító kart. Az oroszok tisztában vannak a vállalkozás kockázataival, éppen ezért Frances egyik emberét küldik be a reaktorba. Svetlana megpróbálja megjavítani a fedélzeti irányítórendszert annak érdekében, hogy az Orpheus ismét elindulhasson, azonban nem jár szerencsével. Mindenki sorsot húz – kinek kell kockáztatnia a saját életét a többiek megmentéséért? Vajon sikerrel jár-e Svetlana és ezéltal elkerülik, hogy az Orpheus is a Hermes tragikus sorsára jusson?

4/5: Minden kísérlet dugába dől
augusztus 24. kedd 21:00-22:00, a BBC1-en és a BBC HD-n

Valóra válik Clem legmerészebb álma és megtalálja a feleségét, Catherine-t.
Az Orpheus ismét működik és indulásra kész, azonban még mielőtt elindulnának a felszín felé, Zubov, az orosz tengeralattjáró kapitánya ragaszkodik ahhoz, hogy mindenki vegyen részt a halott oroszok eltemetésében. Ígérete szerint amint ezt végrehajtják, elmehetnek. Nemsokkal ezután azonban megváltoztatja a szándékát és megparancsolja az embereinek, hogy lőjék le az Orpheus teljes legénységét. Kétségbeesett, emberfeletti küzdelemben azonban a team-nek sikerül visszajutnia a saját tengeralattjárójára, Svetlana viszont nem ér vissza időben, Vincentet pedig nagy dózisú radioaktív sugárzás éri és emiatt ő is a Volos-on kényszerül maradni. Arkady szembefordul a saját embereivel és úgy dönt, hogy elhagyja a Volos-t, és végül sikerül az Orpheusra jutnia. Clem haza akarja juttatni a feleségét kislányukhoz, Scarlet-hez, azonban Catherine az egész küldetés menetét felborítja amikor beszámol különleges felfedezéséről – a lávaférgekről – olyan organizmusok melyek megújuló energiát képesek előállítani. A mindenre elszánt tudósnő ragaszkodik ahhoz, hogy ahelyett, hogy visszamennének a felszínre, még mélyebbre kell merülniük – le egészen oda ahol az oroszok olajat keresnek.

5/5: Az utolsó lélegzetvétel
augusztus 31. kedd 21:00-22:00, a BBC1-en és a BBC HD-n

Clem már úton van hazafelé, a többiek pedig mindent megtesznek azért, hogy a lávaféreg mintákat sikerüljön a felszínre hozni. Zubov és Raymond azonban megpróbálják megakadályozni ezt: azt tervezik, hogy felgyújtják az egyik legfontosabb észlelőradart. Az Orpheus küldetése veszélybe kerül amikor a levegőt biztosító berendezés elromlik és az egész legénységnek a túlélésért kell küzdenie. Eközben a felszínen katasztrófapolitika veszélye fenyeget amint Amerika és Oroszország szembekerül egymással. Vajon sikerül a team-nek épségben felszínre hozni a mintát? Svetlana és Vincent képesek lesznek-e elmenekülni az egyre rosszabb állapotban lévő Volos-ról? Ki nyeri meg ezt a jeges-tengeri küzdelmet – a nagy olajtársaságok vagy a tudósok akik minden erejükkel próbálnak új energiaforrást találni?

 

A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******